Βίλια Φωτιά - Φωτιά στα Βίλια: Ενεργό μέτωπο μέσα στο δάσος - Στάχτη ... / Αγωνία για τα βίλια, με τη φωτιά να πλησιάζει και τους πυροσβέστες να δίνουν ολονύχτια μάχη, την ώρα που η πυρκαγιά στην κερατέα έχει κάψει σπίτια.

Βίλια Φωτιά - Φωτιά στα Βίλια: Ενεργό μέτωπο μέσα στο δάσος - Στάχτη ... / Αγωνία για τα βίλια, με τη φωτιά να πλησιάζει και τους πυροσβέστες να δίνουν ολονύχτια μάχη, την ώρα που η πυρκαγιά στην κερατέα έχει κάψει σπίτια.. Μετά τη φωτιά στην κερατέα, νέα πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στα βίλια αττικής. Γιατί δεν εστάλη μήνυμα από το 112 για εκκένωση. Αγωνία για τα βίλια, με τη φωτιά να πλησιάζει και τους πυροσβέστες να δίνουν ολονύχτια μάχη, την ώρα που η πυρκαγιά στην κερατέα έχει κάψει σπίτια. Τρίτη ημέρα μάχης με τις αναζωπυρώσεις. Παρ' ολίγον σύγκρουση στον αέρα του ιλιούσιν με.

Με τη βοήθεια της… «ρωσικής αρκούδας» προσπαθεί να θέσει υπό έλεγχο η. Ανεξέλεγκτο συνεχίζει να μαίνεται το πύρινο μέτωπο στα βίλια με τη φωτιά να έχει ήδη κάψει τα πρώτα σπίτια έξω από τον οικισμό. Τρίτη ημέρα μάχης με τις αναζωπυρώσεις. Το μέτωπο εκτείνεται σε μια απόσταση 20 χιιομέτρων. Δύσκολη η κατάσταση με τη φωτιά στα βίλια όπου γίνεται προληπτικά εκκένωση κι άλλου οικισμού και συγκεκριμένα της βενίζας.σε μήνυμα από το 112 ζητείται εκκένωση προς μέγαρα.

Φωτιά στα Βίλια: Μάχη με τις φλόγες σε τρία μέτωπα ...
Φωτιά στα Βίλια: Μάχη με τις φλόγες σε τρία μέτωπα ... from img.youtube.com
Τα αεροσκάφη beriev και ilyushin επιχειρούν στη μεγάλη φωτιά στα βίλια. Πυρκαγιά, εκτός από την κερατέα, έχει ξεσπάσει και στα βίλια αττικής. Συνεχίζουν να επιχειρούν εναέριες και επίγειες δυνάμεις στα βίλια, με τη φωτιά να μαίνεται στο όρος πατέρα, καίγοντας πυκνό δάσος. Στη μάχη τα δύο μεγαθήρια «ιλιούσιν» με ακόμα 22 εναέρια μέσα (βιντεο) 17/08/2021 | 17:07 φάρμα: Σε πλήρη εξέλιξη η φωτιά που καίει από χθες το μεσημέρι στα βίλια. Παρ' ολίγον σύγκρουση στον αέρα του ιλιούσιν με. Τρίτη ημέρα μάχης με τις αναζωπυρώσεις. Το μέτωπο εκτείνεται σε μια απόσταση 20 χιιομέτρων.

Σε διακοπές της κυκλοφορίας οχημάτων και στην περιοχή των βιλίων, λόγω της δασικής πυρκαγιάς που είναι σε εξέλιξη, προχώρησε πριν από λόγο η.

Σε εξέλιξη είναι η φωτιά στα βίλια, η οποία κινείται προς παλαιοχώρι, ενώ οριοθετημένη και χωρίς φλόγα, αλλά με αναζωπυρώσεις είναι η πυρκαγιά στη λαυρεωτική. Παρ' ολίγον σύγκρουση στον αέρα του ιλιούσιν με. Σε πλήρη εξέλιξη η φωτιά που καίει από χθες το μεσημέρι στα βίλια. Σύμφωνα με ηχητικό ντοκουμέντο που παρουσίασε το mega, οι πιλότοι έζησαν δύσκολες στιγμές και η κατάσταση ήταν. Τα μέτωπα είναι τρία, το πρώτο είναι με κατεύθυνση τα μέγαρα, το δεύτερο βρίσκεται στο όρος πατέρα και το τρίτο κατευθύνεται προς την οινόη. Τρίτη ημέρα μάχης με τις αναζωπυρώσεις. Κοσμόπουλος εξήγησε πως η φωτιά μαίνεται «στην καρδιά ενός παρθένου δάσους, μιας πευκόφυτης περιοχής. Σε διακοπές της κυκλοφορίας οχημάτων και στην περιοχή των βιλίων, λόγω της δασικής πυρκαγιάς που είναι σε εξέλιξη, προχώρησε πριν από λόγο η. Ανεξέλεγκτο συνεχίζει να μαίνεται το πύρινο μέτωπο στα βίλια με τη φωτιά να έχει ήδη κάψει τα πρώτα σπίτια έξω από τον οικισμό. Τρίτη, 17 αυγούστου 2021, 13:52. Η φωτιά στα βίλια συνεχίζει να καίει από τη δευτέρα παρά τις μεγάλες προσπάθειες των πυροσβεστών. Ποια είναι τα ενεργά μέτωπα, σηκώθηκαν τα εναέρια μέσα. Νέες αναζωπυρώσεις σημειώνονται στη φωτιά στα βίλια, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν μάχες για τρίτη ημέρα σε όλα τα μέτωπα σε μια προσπάθεια να καταφέρουν περιορίζουν την πυρκαγιά.

Φαίνεται ότι απεφεύχθη αεροπορική τραγωδία, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης της μεγάλης φωτιάς στα βίλια. Σε διακοπές της κυκλοφορίας οχημάτων και στην περιοχή των βιλίων, λόγω της δασικής πυρκαγιάς που είναι σε εξέλιξη, προχώρησε πριν από λόγο η. Τα αεροσκάφη beriev και ilyushin επιχειρούν στη μεγάλη φωτιά στα βίλια. Μιλώντας στο mega, ο περιφερειάρχης αττικής, γιώργος. Σε πλήρη εξέλιξη η φωτιά που καίει από χθες το μεσημέρι στα βίλια.

Μαίνεται η φωτιά στα Βίλια | O Efialtis
Μαίνεται η φωτιά στα Βίλια | O Efialtis from www.o-efialtis.com
Σε διακοπές της κυκλοφορίας οχημάτων και στην περιοχή των βιλίων, λόγω της δασικής πυρκαγιάς που είναι σε εξέλιξη, προχώρησε πριν από λόγο η. Crash test για την κυβέρνηση η ταχύτητα στήριξης των πληγέντων. Σε πλήρη εξέλιξη η φωτιά που καίει από χθες το μεσημέρι στα βίλια. Τρίτη ημέρα μάχης με τις αναζωπυρώσεις. Τρίτη, 17 αυγούστου 2021, 13:52. Πυρκαγιά, εκτός από την κερατέα, έχει ξεσπάσει και στα βίλια αττικής. Φαίνεται ότι απεφεύχθη αεροπορική τραγωδία, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης της μεγάλης φωτιάς στα βίλια. Σε εξέλιξη είναι η φωτιά στα βίλια, η οποία κινείται προς παλαιοχώρι, ενώ οριοθετημένη και χωρίς φλόγα, αλλά με αναζωπυρώσεις είναι η πυρκαγιά στη λαυρεωτική.

Τρίτη, 17 αυγούστου 2021 13:09

Αρχική » νεα » φωτια τωρα : Η φωτιά στα βίλια συνεχίζει να καίει από τη δευτέρα παρά τις μεγάλες προσπάθειες των πυροσβεστών. Στη μάχη τα δύο μεγαθήρια «ιλιούσιν» με ακόμα 22 εναέρια μέσα (βιντεο) 17/08/2021 | 17:07 φάρμα: Τα μέτωπα είναι τρία, το πρώτο είναι με κατεύθυνση τα μέγαρα, το δεύτερο βρίσκεται στο όρος πατέρα και το τρίτο κατευθύνεται προς την οινόη. Δύσκολες ώρες στα βίλια το απόγευμα της τετάρτης με τις φλόγες να πλησιάζουν τα σπίτια της κωμόπολης και να καίγονται. Τρίτη, 17 αυγούστου 2021 13:09 Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία. Πυρκαγιά, εκτός από την κερατέα, έχει ξεσπάσει και στα βίλια αττικής. Σε πλήρη εξέλιξη η φωτιά που καίει από χθες το μεσημέρι στα βίλια. Συνεχίζουν να επιχειρούν εναέριες και επίγειες δυνάμεις στα βίλια, με τη φωτιά να μαίνεται στο όρος πατέρα, καίγοντας πυκνό δάσος. Φαίνεται ότι απεφεύχθη αεροπορική τραγωδία, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης της μεγάλης φωτιάς στα βίλια. Μετά τη φωτιά στην κερατέα, νέα πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στα βίλια αττικής. Σύμφωνα με ηχητικό ντοκουμέντο που παρουσίασε το mega, οι πιλότοι έζησαν δύσκολες στιγμές και η κατάσταση ήταν.

Αρχική » νεα » φωτια τωρα : Γιατί δεν εστάλη μήνυμα από το 112 για εκκένωση. Σε εξέλιξη είναι η φωτιά στα βίλια, η οποία κινείται προς παλαιοχώρι, ενώ οριοθετημένη και χωρίς φλόγα, αλλά με αναζωπυρώσεις είναι η πυρκαγιά στη λαυρεωτική. Η φωτιά στα βίλια συνεχίζει να καίει από τη δευτέρα παρά τις μεγάλες προσπάθειες των πυροσβεστών. Τα μέτωπα είναι τρία, το πρώτο είναι με κατεύθυνση τα μέγαρα, το δεύτερο βρίσκεται στο όρος πατέρα και το τρίτο κατευθύνεται προς την οινόη.

Φωτιά σε Κερατέα- Βίλια: Εκκενώνεται o οικισμός Βενίζα ...
Φωτιά σε Κερατέα- Βίλια: Εκκενώνεται o οικισμός Βενίζα ... from indicator.gr
Μετά τη φωτιά στην κερατέα, νέα πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στα βίλια αττικής. Ποια είναι τα ενεργά μέτωπα, σηκώθηκαν τα εναέρια μέσα. Παρ' ολίγον σύγκρουση στον αέρα του ιλιούσιν με. Τα αεροσκάφη beriev και ilyushin επιχειρούν στη μεγάλη φωτιά στα βίλια. Σε διακοπές της κυκλοφορίας οχημάτων και στην περιοχή των βιλίων, λόγω της δασικής πυρκαγιάς που είναι σε εξέλιξη, προχώρησε πριν από λόγο η. Σε πλήρη εξέλιξη η φωτιά που καίει από χθες το μεσημέρι στα βίλια. Σε εξέλιξη είναι η φωτιά στα βίλια, η οποία κινείται προς παλαιοχώρι, ενώ οριοθετημένη και χωρίς φλόγα, αλλά με αναζωπυρώσεις είναι η πυρκαγιά στη λαυρεωτική. Είναι το μεγαλύτερο δάσος που έχει μείνει στην αττική και η φωτιά βρίσκεται στο κέντρο.

Τρίτη, 17 αυγούστου 2021, 13:52.

Για τη φωτιά στα βίλια, ο κ. Μετά τη φωτιά στην κερατέα, νέα πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στα βίλια αττικής. Κοσμόπουλος εξήγησε πως η φωτιά μαίνεται «στην καρδιά ενός παρθένου δάσους, μιας πευκόφυτης περιοχής. Ποια είναι τα ενεργά μέτωπα, σηκώθηκαν τα εναέρια μέσα. Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία. Με τη βοήθεια της… «ρωσικής αρκούδας» προσπαθεί να θέσει υπό έλεγχο η. Πυρκαγιά, εκτός από την κερατέα, έχει ξεσπάσει και στα βίλια αττικής. Παρ' ολίγον σύγκρουση στον αέρα του ιλιούσιν με. Φαίνεται ότι απεφεύχθη αεροπορική τραγωδία, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης της μεγάλης φωτιάς στα βίλια. Τρίτη ημέρα μάχης με τις αναζωπυρώσεις. Με το πρώτο φως της ημέρας τις επίγειες δυνάμεις της. Ανεξέλεγκτο συνεχίζει να μαίνεται το πύρινο μέτωπο στα βίλια με τη φωτιά να έχει ήδη κάψει τα πρώτα σπίτια έξω από τον οικισμό. Σε εξέλιξη είναι η φωτιά στα βίλια, η οποία κινείται προς παλαιοχώρι, ενώ οριοθετημένη και χωρίς φλόγα, αλλά με αναζωπυρώσεις είναι η πυρκαγιά στη λαυρεωτική.